Circular Fashion Games

Making fashion great again
De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Daar moet iets aan gebeuren. Wij geloven dat in het talent, de drive en creativiteit van jouw generatie de sleutel ligt om dit op te lossen. Daarom organiseren Start Up MixHet Groene Brein en Textile Lab Amsterdam met steun van C&A-Foundation de Circular Fashion Games verdeeld over twee bootcamps van 23 t/m 25 februari in Eindhoven en 7 t/m 11 maart in Amsterdam.

Let the games begin
Twee innovatie bootcamps. Acht dagen. Tien teams. Twaalf masterclasses. Veertig studenten, young professionals en designers van verschillende disciplinaire achtergronden die samen toewerken naar een circulaire fashion sector. Ontwikkel je innerlijke social-entrepreneur, werk samen met andere gedreven jonge gamechangers, boost je netwerk en vermenigvuldig je eigen impact.

Professionals van  Textile Lab AmsterdamCircle EconomyCIRCOHet Groene BreinFashion For Gooden Impact Hub nemen je mee door een Engelstalig programma gebaseerd op Circular Design Thinking,Circular Business Modelling en kicking ass.
Werk, eet en slaap in de creatieve ecosystemen van Eindhoven en Amsterdam.

Schrijf je in!
Ook als je niet studeert aan een modeacademie of een achtergrond hebt in design. Stress niet, we zijn nog steeds op zoek naar jou. Innovatie ontstaat op het grensvlak tussen disciplines, ook jij kan je dus inschrijven.

Onderdeel zijn van dit episch programma? Schrijf je dan nu in op www.circularfashiongames.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s