Nuclear Diplomacy Crash Course

Vredesorganisatie Pax organiseert dit voorjaar een Nuclear Diplomacy Crash Course. In de Crash Course worden 15 ambitieuze studenten opgeleid tot diplomaat, met workshops bij onder andere Clingendael, NRG Petten en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hoogtepunt van de Crash Course is een vijfdaags bezoek aan een internationale conferentie over het non-proliferatieverdrag eind april in Genève. Alle reis- en verblijfkosten hiervoor worden vergoed. Dit is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen! Voor meer informatie kun je de website bezoeken. Let op, aanmelden kan tot 5 februari.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s