Radboud by Night

Op donderdag 22 maart vindt wederom de Campusnacht plaats, voortaan onder de noemer Radboud by Night! Radboud by Night is al het leuke wat je kent van de Campusnacht gecombineerd met een spetterend feest waar professoren zich van hun beste kant laten zien als DJ. Naast toffe activiteiten bezoeken verspreid over de campus kun je dus ook losgaan op de muziek die je favoriete docenten voor je zullen draaien. Onder andere Esther-Mirjam Sent, Paul Ketelaar en de voorzitter van het college van bestuur Daniël Wigboldus zullen zich achter de DJ booth begeven, dat wil je toch niet missen?

Radboud by Night wordt jaarlijks georganiseerd op initiatief van de Universitaire Studentenraad in samenwerking met een grote verscheidenheid aan studentenorganisaties. Radboud by Night heeft als doel om de veelzijdigheid van het Nijmeegse verenigingsleven te benadrukken en om het campusgevoel op onze universiteit te verstevigen. Dit jaar zullen meer dan 30 studentenorganisaties de handen uit de mouwen steken om voor jou vette activiteiten te organiseren op verschillende locaties op de campus. De activiteiten zullen aanvangen om 20:30. Na afloop van de activiteiten volgt vanaf 23:00 een spetterend feest in Cultuurcafé en de fietsen(rave)kelder onder het Collegezalencomplex waar je kunt losgaan op de plaatjes die professoren voor je zullen draaien. En als dat nog niet genoeg is: het bezoeken van Radboud by Night is helemaal gratis!

Binnenkort zal de complete timetable worden onthuld, houd de Facebook evenementpagina dus goed in de gaten:
https://www.facebook.com/events/341392516360973/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s