Vrede van Nijmegen Penning 2018

Heb jij een vraag die je altijd al hebt willen stellen aan een wereldberoemde topman? Dan is dit je kans! Op donderdagmiddag 5 april wordt de Vrede van Nijmegen Penning uitgereikt aan Paul Polman. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst in de Stevenskerk in Nijmegen zal de CEO van Unilever een inspirerende lezing geven en is er de gelegenheid om met hem in gesprek te gaan, daarnaast zal er ook gesproken worden door René Ten Bos (denker des Vaderlands) en minister Kaag van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht (beperkte plaatsen), zie http://www.vredevannijmegenpenning.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s