Maud van der Wouw

SONY DSC

Coördinator Interne Betrekkingen – Maud van der Wouw

Aankomend jaar mag ik, Maud van der Wouw – afkomstig uit het mooie Brabant – de functie Coördinator Interne Betrekkingen op me nemen. Tijdens de introductie kwam ik er al snel achter dat Umoja een erg warme en vooral gezellige vereniging is. Dit zorgde ervoor dat ik actief lid werd door bij een commissie te gaan en aanwezig te zijn op veel activiteiten. Juist omdat CAOS een relatief kleine opleiding is, leer je iedereen heel snel kennen, ook studenten van andere jaarlagen. Wat ik ook door het jaar heen gemerkt heb, is dat iedereen erg sociaal is en dat er een prettige sfeer hangt binnen Umoja. Dit heeft mij gemotiveerd om te solliciteren voor het bestuur. Ik wilde graag nog meer betrokken zijn bij deze prachtige vereniging en zelf m’n steentje bijdragen aan de vooruitgang van Umoja. Dat we er maar weer een net zo’n mooi jaar als het vorige van mogen maken!